T.C.

SENİRKENT BELEDİYESİ MECLİS KARARI

KARAR TARİHİ     :04/04/2016

KARAR SAYISI      :19

GENEL KURUL KARAR ÖZETİ: Fen İşleri Müdürlüğü’nün 31/03/2015 Tarih ve 81 sayılı müzekkeresinin görüşülmesi(İmar Planı Değişikliği) neticesinde; İlçemiz 1/1000 Mer'i İmar Planında Belediye Hizmet Alanı içerisinde kalması sebebiyle, İlçemiz Kıbrıs Mahallesi 250 ada 42 parselde kayıtlı bulunan ve mülkiyeti TTA Gayrimenkul A.Ş.(Kuruluş)'a ait 63,19 m²'lik arsanın satın alınması ve satın alma işlemlerinin takibi için Belediye Encümenine yetki verilmesi oy birliği ile kabul edildi.