MECLİS GÜNDEM

SENİRKENT BELEDİYESİ MECLİS KARARI

KARAR TARİHİ         :02/05/2016

KARAR SAYISI          :23

GENEL KURUL KARARI ÖZETİ: Fen İşleri Müdürlüğü’nün 29/04/2016 Tarih ve 97 Sayılı Müzekkeresinin Görüşülmesi(İmar Planı Tadilatı) neticesinde; ekli kroki ve dosyada görüldüğü üzere Isparta ili, Senirkent İlçesi Kıbrıs Mahallesi 17-M1 no’lu 1/1000 Mer"i İmar paftasında kalan yaklaşık 0.4 hektar(4184,130m2) alana sahip çalışma alanının vasfının Pazar Yeri olarak değiştirilmesine yönelik imar planı tadilatının onanması oy birliği ile kabul edildi.

T.C.

SENİRKENT İLÇESİ

BELEDİYE BAŞKANLIĞI

SENİRKENT BELEDİYESİ MECLİS KARARI

KARAR TARİHİ         :02/05/2016

KARAR SAYISI          :22

GENEL KURUL KARARI ÖZETİ: Fen İşleri Müdürlüğü'nün 26/04/2016 Tarih ve 95 Sayılı Müzekkeresinin Görüşülmesi neticesinde; Belediyemizce Batı Akdeniz Kalkınma Ajansına "Temiz Çevre Temiz Hayat" ve "Mesleki Eğitim İle Genç Kadınların Gelişimi" başlıklı iki adet proje başvurusunda bulunulması, projenin başarılı olması durumunda uygulanması, projede Belediyemizi temsile, ilzama ve proje belgelerinin imzalanmasında Belediye Başkanı Erol CİVELEKOĞLU ' nun yetkili kılınması oy birliği ile kabul edildi.