BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN DUYURULUR

İlçemizdeki nitelikli konut ihtiyacını karşılamak amacıyla, belediyemiz tarafından, hastane altındaki belediye lojmanlarının bulunduğu alana, toplu konut yapılacaktır.
Tüm konutlar, asansörlü ve kaloriferli olarak inşa edilecektir.
Konutların tipi ve oda sayıları, halkımızın talepleri doğrultusunda belirlenecek projelerin hazırlanmasından sonra maliyetler konusunda bilgi verilecektir.
Müracaat etmek isteyenler, başvuru formunu doldurarak facebook sayfamızdan, E-posta, posta yoluyla veya şahsen belediyemize gelerek başvurabilirler.
Not: Ücret ve Ödeme Planı Konut Tipi ve Sayısının Kesinleşmesine Müteakip Belirlenecektir.

Senirkent Belediyesi Facebook Sayfası: https://www.facebook.com/senirkent.bel.tr/?ref=bookmarks

Senirkent Belediyesi E-posta Adresleri: Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. - Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Senirkent Belediyesi Telefon ve Fax Numaraları:

+90 (246) 511 27 65 (Fax)

Başvuru Formu İçin Tıklayınız....