SENİRKENT BELEDİYESİ
                                                                                    GÖNÜLDEN GÖNÜLE YARDIM ELİ
                                                                                          KERMES DÜZENLİYOR

Belediyemiz bünyesinde faaliyet gösteren Gönülden Gönüle Yardım Eli iyilik grubu ihtiyacı bulunan vatandaşlarımıza giysi, ev eşyası yardımında bulunuyor.
Grup, kermes düzenleyerek elde edilecek geliri de ihtiyacı olan vatandaşlarımız için kullanılacak.
Yapılan etkinliğin birçok muhtaç hemşerimiz için büyük nimet olduğunu belirten kermes sorumlusu Mine ERYILMAZ, kermesimiz Belediyenin zemin katında 3-4 Mayıs 2017 tarihlerinde yapılacağını belirtti.
Belediye Başkanı Erol CİVELEKOĞLU, arkadaşlarımızın gönüllü olarak yaptıkları bu etkinliklerin artarak devam edeceğini belirterek, onlara teşekkür etti.