Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu, haftalık olağan toplantısını 25.07.2016 pazartesi günü Senirkent’te yaptı.
   Santral Mesireliğinde yapılan toplantıdan sonra misafirlerimize Senirkent’in yöresel yemeklerinden çorba, banak, bamya, yaprak sarması ve tatlı ikram edildi. Misafirler Senirkent’te yetişen mevsim meyvelerinden de tattılar.
   Süleyman Demirel Mahallesi Muhtarı Adnan Taç’ın çabasıyla düzenlenen yemekte Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Meclis Başkanı Osman Şahlan ve Yönetim Kurulu üyelerinin yanı sıra Kaymakam Mehmet Sayın, Garnizon Komutanı Yücel Ardahanlıoğlu, Belediye Başkanı Erol Civelekoğlu, il Genel Meclis Üyesi Kadir Heybeli, Esnaf Odası Başkanı Adnan Karcı, Esnaf ve Kefalet Kooperatif Başkanı İbrahim Taşan, Şoförler Odası Başkanı Ali Durgut, Muhtar Murat Nogay da bulundular.
   Konuklarımıza bir başka zamanda yeniden Senirkent’te olmak temennisiyle Isparta’ya uğurlandı.