Antalya Senirkentliler Derneği tarafından organize edilen iftar proğramı Senirkent  tarihi bir gün yaşanmasına vesile oldu.

18/06/2016 Cumartesi Senirkentte yaşayan  hemşerilerimizle bir arada iftar açıp eski günleri yad ettik.Ramazan topu ile kulaklarımızın pası silindi.

Turan İlköğretim Okulu bahçesinde verilen iftar yemeğinde hemşerilerimiz  bir araya geldi ve hasret  giderdi.Sıla-gurbet  kavuşmasına 1000’e yakın Senirkentli katıldı.Antalyadaki Senirkentli hemşerilerimizin yanı sıra,

Senirkent  Belediye Başkanı Erol Civelekoğlu, İlçe Müdürlüleri, Yükseliş Vakfı  Başkanı Uğur Ziya Örmeci,  Kütahya, Isparta ve  Burdur’daki Senirkentliler yemeğe katılanlar arasında idi.Dernek Başkanı Av. Koray Ersal şahsında  yönetim kurulu üyelerine sonsuz teşekkürler ediyoruz.Aynı faaliyetin gelecek yıl da tekrarlanmasını temenni ediyoruz.