Senirkent Yükseliş Vakfı’nın geleneksel iftar yemeğine yaklaşık 900 kişi katılırken, Vakıf Başkanı R.Ziya Örmeci, Çünür’e yapmayı planladıkları ve son aşamaya gelen apart-yurt projesini hayata geçirdiklerinde Vakfa önemli bir gelir kaynağı sağlamayı amaçladıklarını belirterek, “En kısa sürede temelini atmayı arzuladığımız bu proje için sizlerden özellikle Ramazan ayı içinde bulunduğumuz şu günlerde maddi katkı ve destek bekliyoruz” dedi.

Senirkent Yükseliş Vakfı’nın geleneksel iftar yemeği önceki gün Aysan Düğün Salonunda yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. İftar yemeğine daha önceden Senirkent’te Kaymakamlık yapan Isparta Vali Yardımcısı Bekir Sıtkı Hanlıoğlu, Isparta Milletvekili Nuri Okutan, Senirkent Belediye Başkanı Erol Civelekoğlu, ITSO Yönetim Kurulu Üyesi Oğuzhan Tortop, Türkiye Barolar Birliği Disiplin Kurulu Üyesi Av.Faik Yıldız , Senirkent İl Genel Meclis Üyesi Kadir Heybeli, Senirkent İl Genel Meclis Üyesi Ceylan Erdön , Senirkent Belediye Meclis Üyesi İbrahim Topçu, İlçe Başkanı Hasan Özev, Antalya Senirkentliler Derneği Başkanı Av. Koray Ersal ve Yönetim Kurulu, Mehmet Erdoğan Cabıoğlu, Isparta-Burdur Diş Hekimleri Odası Başkanı Hüdayi Kartöz, Türk Ocakları Şube Başkanı Dr. Levent Başyiğit, Emekliler Derneği Başkanı Kadir Ersal, Konya Ispartalılar Derneği Başkanı Ramazan Alan ve yüzlerce Senirkentli katıldı. Davetlilere Senirkent usulü çorba, banak, bamya, pirinç pilavı ve helva ikramının yapıldığı iftar yemeği öncesi Yasin okundu ve ebediyete intikal eden Senirkentliler için dualar edildi.