4 mayıs 2016 Çarşamba günü Senirkent ’ te öğle saatlerinde etkisini arttırarak devam eden yağışlar nedeni ile bazı evlerin bodrum katlarını su bastı,  kanalizasyon ve yağmur suyu sistemlerinde tıkanıklıklar oldu.Her türlü önlemi aldıklarını belirten belediye yetkilileri olası durumlarda da vatandaşlarımızın belediye ile irtibata geçmesini istedi,  böylece yaşanması muhtemel mağduriyetlerin önüne geçilebileceği ifade edilerek gerekli görülen noktalarda tedbirin alındığı söylendi.

Senirkent Belediye Başkanı Erol CİVELEKOĞLU,  yaşanan kısmi afet sebebiyle yardıma koşan,  Uluborlu Belediyesi,  Büyük Kabaca Belediyesi ve İl Özel İdaresi yetkililerine Senirkent halkı adına minnet ve şükranlarını bildirdi.