İlçemizdeki 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde  İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce Atatürk Anıtına çelenk sunuldu.

23 Nisan’ın ilk kutlamaları Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünün açık hava futbol sahasında yapıldı. Kaymakam Sayın Mehmet SAYIN, Garnizon Komutanı, Belediye Başkanı Erol CİVELEKOĞLU,  Emniyet Amiri, Milli Eğitim Müdürü ve diğer kurum amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı

İlçemiz Milli Eğitim Müdürü Ragıp Ertekin’in  günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından,

Düzenlenen törende İlköğretim okulları arasında yapılan resim, şiir, spor  dallarındaki yarışmalarda dereceye giren öğrencilere çeşitli ödüller verildi.

İlçemizdeki İlköğretim Okullarında eğitim ve öğretim gören öğrenciler tarafından şiirler ve halk oyunları gösterileriyle devam eden 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri,  izleyenler tarafından beğeni ve coşkuyla karşılandı.